Belgen op de Africa Mercy

01.03.2016

Ook tijdens deze missie in Madagaskar zijn enkele landgenoten als vrijwilliger aan het werk op de Africa Mercy. Zij zetten zich elke dag belangeloos en onbezoldigd in om elk met zijn specifieke taak bij te dragen tot de genezing van onze patiënten.

De ervaringen van Yvonne Ferrari

29.02.2016

Yvonne Ferrari is al voor de derde keer aan boord. Ze is van taak veranderd, heeft nieuwe kamergenoten en besteedt haar vrije tijd aan het bezoeken van de lokale bevolking. Lees over haar ervaringen.

Martin aan boord

04.02.2016

Ik ben Martin, afkomstig uit Doornik, 20 jaar oud en studeer voor officier aan de Hogere Zeevaartschool te Antwerpen. Ik besloot mijn thesis over de Africa Mercy te schrijven nadat ik erover hoorde tijdens het jaarlijkse studentenbal.

Licht in de duisternis brengen

02.02.2016

Tijdens iedere missie worden duizenden en duizenden mensen onderzocht tijdens onze screeningsdagen. Aan het einde van zo’n dag zien we een heleboel dolblije gezichten, maar we zien ook veel stille, sombere gezichten van de mensen die we niet kunnen...

Het herstel van William

16.01.2016

Willliam wacht geduldig tot het verband om zijn rechteroog wordt verwijderd. De 29-jarige zit heel stil als zijn oog schoon wordt gemaakt. Langzaam opent hij zijn ogen terwijl iedereen in de kamer, waaronder zijn vrouw en vijfjarige zoon, hun adem...

ONZE MISSIE IN MADAGASCAR
Aantal behandelde patiënten:

AGENDA

orthopedisch centrum

Bezoek een plaatselijk hospitaal waar Mercy Ships Dokters lokale dokters orthopedische technieken aanleren.

Mercy Ships - orthopedisch hospitaal

>> Virtueel bezoek
Hou de linkermuisknop ingedrukt en navigeer waarheen je ook wil..

Mercy Ships videos

Bekijk hier filmpjes over Mercy Ships

Partners