Dr. Tertius Venter komt naar Antwerpen

14.04.2016

Dr. Tertius Venter, een vrijwillig plastisch chirurg bij Mercy Ships, fietst lange afstanden in verschillende delen van de wereld om geld in te zamelen om zijn werk als vrijwilliger te kunnen blijven uitoefenen: plastisch chirurg voor de...

Door de lens van een cameravrouw

05.03.2016

Kristi Oloffson werkte voor de Wall Street Journal en Time Magazine. Zij maakt nu als vrijwilligster video’s voor Mercy Ships.

Nieuwe technieken voor Dr Andry

01.03.2016

Madagaskar, het vierde grootste eiland ter wereld, heeft meer dan tweeëntwintig miljoen inwoners. Toch zijn er maar acht chirurgen gespecialiseerd in orthopedie en traumatologie. De meesten van hen werken in de hoofdstad, Antananarivo. In de...

Belgen op de Africa Mercy

01.03.2016

Ook tijdens deze missie in Madagaskar zijn enkele landgenoten als vrijwilliger aan het werk op de Africa Mercy. Zij zetten zich elke dag belangeloos en onbezoldigd in om elk met zijn specifieke taak bij te dragen tot de genezing van onze patiënten.

De ervaringen van Yvonne Ferrari

29.02.2016

Yvonne Ferrari is al voor de derde keer aan boord. Ze is van taak veranderd, heeft nieuwe kamergenoten en besteedt haar vrije tijd aan het bezoeken van de lokale bevolking. Lees over haar ervaringen.

ONZE MISSIE IN MADAGASCAR
Aantal behandelde patiënten:

AGENDA

orthopedisch centrum

Bezoek een plaatselijk hospitaal waar Mercy Ships Dokters lokale dokters orthopedische technieken aanleren.

Mercy Ships - orthopedisch hospitaal

>> Virtueel bezoek
Hou de linkermuisknop ingedrukt en navigeer waarheen je ook wil..